Pages

Friday, May 25

hero

atin tak pernah cite pesal hero atin
dia sentiasa ade dengan atin
lindungi atin
dia sentiasa pastikan atin selamat
sejauh mane atin pergi dia sanggup hantar amek
atin igt lagi mase atin sekolah dulu atin ade terlibat dengan satu persembahan under kementerian, program tu sampai tengah malam. then bese laaa program sekolah sure2 balik naik bus. hero atin sanggup tggu atin sampai 2 pgi. dia xbenarkan atin balik naik bus
bende tu berlarutan sampai lah atin masok kolej.
hero atin tu tu hantar amek
setiap minggu tu
dia sentiasa tunaikan setiap apa yang atin mintak
hebat kn ?
mane nak cari hero yang setia macam tu
and now atin dah kerja,
dia tetap macam dulu
sentiasa pastikan atin selamat
pada atin dia lah tulang belakang kehidupan atin
dia lah ayah atin dunia akhirat

Saturday, May 12

jangan silap


atin suka sangat tengok awal dengan scha . .  bukan sebab dorang artis atau sebab wedding dorang yang hebat tu  . . tapi sebab sifat awal yang sangat faham kehendak seorang perempuan . . dia sangat menghargai scha . . atin harap satu hari nanti atin akan jumpe dengan seseorang yang hargai atin . . tapi atin takde la mintak sampai orang tu sanjung atin . . cukup lah dia faham ape yang atin nak dan hargai setiap perkara yang atin lakukan untuk dia . .

Wednesday, May 9

title "mencarut-carut"

agak kurang pandai la pengarah short movie ni . . menjaddikan budak kecik sebagai main actor . . kot ye pon nk cungkil bakat budak kecik ni , , bagi la watak yang ringan sikit then at least bagi la budak tu dialog . . ni suruh nanges je . . hebat jugak pengarah tu sebab dia pengarah , dia cameraman  . . watak perempuan meroyan kurang menarik . . sepatutnyer kene lebih agresif . . pukul tu biar real . . tendang tu biar kuat skali . .
video
tahniah atas short movie yang sangat best ni . .
mungkin ada harapan menang award tahun ni . .